Permanente make-up

Is de behandeling pijnlijk?

We gebruiken een verdovende crème die de bovenste huidlagen weten te verdoven. Zo is iedere behandeling dragelijk. Ik vind het niet fijn als jij pijn ervaart en ik zal er alles aan doen de behandeling zo ontspannen mogelijk voor je te maken.

Hoelang duurt de behandeling?

De totale behandeling duurt 2,5 tot 3 uur. Na de pigmentatie krijg je bij mij de salon een extraatje! Je huid wordt gereinigd, je krijgt een passend huidadvies en ik laat je een totale beauty look zien. Een echte beauty experience waar je langdurig van zult genieten!

Hoelang blijft een pigmentatie zitten?

De wenkbrauwen blijven 1 à 2 jaar mooi. Eyeliners en lippigmentatie tot 4 jaar. Om de kleur en de vorm optimaal te blijven behouden is na die tijd een opfrisbehandeling aangeraden. Deze kost per zone 149 euro en duurt ongeveer een uur.

Ik wil mijn wenkbrauwen doen maar wil ze niet te donker! Kan dat?

Ja zeker! Vooraf teken we de wenkbrauwen voor en bespreken we de kleur en intensiteit. Vervolgens breng ik het pigment pijnloos aan in de huid met de nieuwste permanente make-up machine en naaldmodule. De behandeling wordt goed voorbereid en zonder verrassingen uitgevoerd.

Ik wil geen neppe wenkbrauwen!

Die wil ik ook niet voor jou. De salon staat voor natuurlijke schoonheid. Samen nemen we alles vooraf door zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Hoe kan ik mij voorbeiden?

Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op de voor- en nazorg van een permanente make-up behandeling:
Wenkbrauwen
Eyeliner
Lippen

Wat kost het?

Permanente make-up op de wenkbrauwen en lippen kost bij de eerste plaatsing 375 euro inclusief controle behandeling. Eyeliners zijn vanaf 295 euro te boeken.

Is er bijwerking nodig en wat kost dat?

Na 1 à 2 jaar is het bijwerken van de wenkbrauwen nodig. Eyeliners en lippen hebben een langere houdbaarheid van 3 tot 4 jaar. Het bijwerken per zone kost 149 euro.

Ik heb al permanente make-up maar ik ben er niet blij mee.

De laatste jaren komen er steeds meer dames in de praktijk die niet tevreden zijn met hun huidige permanente make-up en deze willen laten coveren of verwijderen. Het oplichten of verwijderen is een goede optie om er opnieuw iets moois van te kunnen maken!

Welke behandelingen biedt je aan?

Permanente make-up eyeliner
Permanente make-up wenkbrauwen
Permanente make-up lippen
Permanente make-up opfrissen
Permanente make-up verwijderen

Welke technieken voer jij uit?

Omdat we een langdurig mooi resultaat willen behalen voer ik enkel de schaduwtechnieken uit: poeder, ombré en pixel brows. Lees hier meer over de verschillende technieken.

Plan een gratis intake Bekijk recensies