Ik sta elke dag op met een perfecte eyeliner

Ik wist wat een goede eyeliner met mijn oogopslag deed. Toch stopte ik met eyeliners zetten omdat ik soms wel een uur bezig was met de perfecte wing. Tijd die ik liever aan andere dingen besteed. Toen ik hoorde van de permanente variant was ik gelijk enthousiast! Zou het pijn doen? Deborah verzekerde mij dat het met haar verdovingscrème goed te doen was. Daar ging ik en heb er geen moment spijt van gehad: ik sta elke dag op met een perfecte schaduweyeliner én wing! Win-Win.

Oefent enthousiast en gedreven haar vak uit

De belangrijkste reden voor mij om PMU te laten zetten is dat het iedere dag tijd scheelt en je er altijd verzorgd uitziet.

Ik heb een goede ervaring. Het is vakkundig aangebracht.

PMU heeft mij tijd opgeleverd en een mooiere oogopslag.

Mijn ogen komen beter uit, wat ik heel verzorgd vind staan.

Ik heb PMU bij Deborah’s laten doen omdat ik haar een duidelijke site vind hebben en zij super enthousiast en gedreven haar vak uitoefent.

Bekijk hier de foto’s:

Deborah is echt een wenkbrauw professional

Het kostte mij elke ochtend heel veel tijd om mijn wenkbrauwen in shape te krijgen. Het duurde altijd eeuwen voordat het allemaal recht en even donker was. Nu heb ik er bijna geen omkijken meer naar.

De behandeling heb ik als prettig ervaren. Deborah is echt een wenkbrauw professional en neemt alle tijd voor je. Met minder dan perfectie laat ze je de deur niet uit gaan.

Ik voel mij een stuk zekerder over mijn wenkbrauwen, ze zijn altijd on fleek.
Hierdoor heb ik ‘s ochtends meer tijd voor andere dingen, geen frustratie meer en natuurlijk mooie wenkbrauwen.

Ik kwam al een tijdje bij Deborah voor het verven en shapen van mijn wenkbrauwen. Zo heb ik kunnen zien hoe goed zij is in haar werk en het vertrouwen gekregen dat ik het bij haar aan durf.

Bekijk hier de foto’s:

Altijd strakke wenkbrauwen waardoor ik altijd een verzorgd uiterlijk heb

Omdat ik van nature korte wenkbrauwen heb, heb ik gekozen voor permanente make-up. Ik heb ze jaren veel te dik getekend, dus dit is een verademing!

Nu heb ik altijd strakke wenkbrauwen waardoor ik van nature altijd een verzorgd uiterlijk heb.

Daarnaast ben ik zekerder over mijn gezicht. Het is altijd mooi verzorgd.

Ik heb voor Deborah gekozen omdat ik het resultaat zag bij een vriendin, ook zij was erg tevreden. Ook door het feit dat Deborah zo secuur omgaat met het behalen van een goed resultaat wist ik dat ik iemand had gevonden die het beste voor mij wilt.

Bekijk hier de foto:

De hele procedure was goed uitgelegd

De behandeling bij Deborah was professioneel, extra goed uitgelegd en ik wist continu wat er ging gebeuren

Nu heb ik super mooie, permanente wenkbrauwen en eyeliner!

Ik kan mijn wenkbrauwen weer zien, mijn gezicht heeft weer een vorm en mijn ogen zien er prachtig uit.

Ik hoef niet elke dag make-up op te doen en ik zie er toch goed uit.

Ook voel ik me zekerder!

Bekijk hier de foto’s:

Ze denkt graag met je mee en is kritisch

De belangrijkste reden voor mij was dat ik mijn wenkbrauwen en eyeliner nooit meer hoef bij te werken. Het scheelt me een hoop tijd ‘s ochtends.

Ik had verwacht dat de behandeling pijnlijk zou zijn, maar dit is enorm meegevallen. Ook na de behandeling heb ik er geen last van gehad.

Wat het mij heeft opgeleverd is: minder tijd kwijt aan het opmaken. En ik voel me zelfverzekerder.

Ik kom al jaren bij Deborah Beautycare, omdat ze heel nauwkeurig en zorgvuldig werkt. Ook denkt ze graag met je mee en is kritisch. Ze is altijd vriendelijk en open.

Bekijk hier de foto’s:

Deborah neemt alle tijd voor je, is secuur en deskundig

Ik had altijd moeite met het epileren van mijn wenkbrauwen. Nu is het een makkie, mijn gezicht spreekt en mijn ogen komen beter uit!

Deborah neemt alle tijd en is zorgvuldig. Ze draagt zorg voor het behoud van de natuurlijke vorm van mijn wenkbrauwen te en luistert naar mijn wensen. Ook het zetten van de wenkbrauwen doet ze zorgvuldig en deskundig. Ze kijkt hoe de huid reageert en anticipeert daar waar nodig. Ik heb de behandeling als positief ervaren!

Ik heb onwijs veel complimenten gehad en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Bij twijfel of vragen reageerde Deborah altijd direct, waardoor ik ook alle vertrouwen had in het herstel. Het heeft mij gemak en zelfvertrouwen gegeven!

Ik kwam al bij Deborah en was altijd zeer tevreden. Ik zou nooit een PMU behandeling laten doen bij iemand die ik niet kundig acht of niet vertrouw. Ik had alle vertrouwen in Deborah’s Beautycare.

Bekijk hier de foto’s:

Ze gaat echt voor perfectie!

Geloof me… Hier ben je écht aan het goede adres! Deborah werkt echt heel secuur en precies! Is niet snel tevreden dus ze gaat echt voor perfectie! Zij heeft bij mij de lippen in 3D getatoeëerd. En ik kan iedereen verzekeren dat het resultaat heel mooi is. Zelfs de vorm van mijn lippen zijn vele malen mooier geworden dan hoe ze van mezelf zijn. Deborah, dank je wel! En wat ben jij goed in wat je doet!

PMU super resultaat!

Als je permanente make-up wilt, ben je hier aan het perfecte adres. Deborah werkt met super precisie! Zeer zeker een aanrader! Zij zal de perfecte lijn voor je zetten. Ik heb permanente eyeliner boven en onder laten zetten. Ben super blij met het resultaat!

Bekijk hier de foto:

Aanrader!

Ik voelde me heerlijk verzorgd en verwend na de behandeling, een echte aanrader dus!

Bekijk hier de foto: