Meet your natural beauty: omarm jouw natuurlijke schoonheid, voel je altijd vrouwelijk en verzorgd!

Samen maken we een voor jou passende, natuurlijke look. Ik luister naar jouw wensen en geef je een professioneel advies.

Herkent u dit?

  • Heb je geen of weinig wenkbrauwhaartjes?
  • Vallen je wenkbrauwhaartjes uit (bijv. door ziekte of ouderdom)?
  • Voel je je onzeker zonder make-up?
  • Vind je het lastig jezelf op te maken of zit het eigenlijk nooit echt naar je zin?
  • Ben je het zat om iedere dag opnieuw je make-up aan te brengen waar aan het einde van de dag niets meer van over is?
  • Sport je veel en overleeft je make-up dit niet?
  • Is je liplijn niet volledig en zou je graag vollere, gekleurde lippen willen?
  • Wilt je altijd die strakke eyeliner dragen zonder uitlopen of vlekken?

Ik weet hoe belangrijk het is om er stralend uit te zien!

Door de make-up op de juiste wijze aan te brengen kunnen we een mooie, verzorgde blik maken die je jaren jonger doet lijken. Een aanpassing van slechts enkele millimeters op de natuurlijke belijning van het gezicht maakt een groot verschil! Samen maken we het gezicht dat bij je gewenste uitstraling past. Ik breng deze met de allergrootste zorg en precisie aan tot het gewenste resultaat.

Plan intake

Ik geloof in de natuurlijke schoonheid van iedere vrouw! Maar vele vrouwen voelen zich onzeker of zijn niet trots op hun natuurlijke uitstraling. Ik laat haar zien hoe prachtig ze is door slechts enkele punten in haar gezicht te benadrukken. Iedere vrouw is bijzonder en mooi. Ik laat je jouw natuurlijke schoonheid ontmoeten zodat je je dag en nacht mooi, verzorgd en zelfverzekerd voelt!

Permanente make-up hoeft allang niet meer ‘gemaakt’ of ‘nep’ te ogen. De branche heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkeld en de technieken zijn zo verfijnd dat het oude tatoeage streepje al ver achter ons ligt! Er zijn inmiddels verschillende pigmentatie technieken op de markt, maar niet iedere techniek is voor iedere huid geschikt. Voor een natuurlijk resultaat weet ik precies wat er mogelijk is, passend voor iedere leeftijd en huidtype.

Bekijk de verschillende technieken

Natuurlijke pigmentatie is een investering waar je jarenlang plezier aan beleeft. Wat betekent het voor jou om dagelijks met een mooi, verzorgd gezicht op te staan? Ik luister naar jouw wensen en geef je een passend, professioneel advies. Samen nemen we de tijd en ik breng de make-up met zorg en precisie aan. Nooit meer zonder make-up, zo ben je dag en nacht op je best!

Vraag en antwoord

Met permanente make-up gebruik je minder verschillende make-up producten of zijn zelfs in aanschaf niet meer nodig. Eventuele bezoekjes aan de schoonheidssalon kun je verkorten of langer uitstellen. Geniet dagelijks van je vrouwelijke belijning en voel je altijd zelfverzekerd en mooi!
De pigmentatie bespaart je dagelijks tijd en energie, het aanbrengen van je make-up is gemakkelijker of zelfs overbodig. Jaren geniet je van je gepigmenteerde make-up waardoor je je daar niet meer druk over hoeft te maken en tijd hebt voor andere leuke dingen. Jouw mooiste accenten stralen altijd, zonder je daar moeite voor hoeft te doen.
Permanente make-up is een investering waar je jaren lang plezier aan beleefd. Samen nemen we rustig de tijd en breng de make-up met de allergrootste zorg en precisie aan. Wenkbrauwen hebben een behoud van 1 tot 2 jaar. Eyeliner en lippen 3 tot 4 jaar.
Ik gebruik de meest verfijnde producten om je een pijnloze behandeling te kunnen bieden. Comfort vind ik erg belangrijk, een ontspannen behandeling geeft het allermooiste resultaat!
Ik gebruik verschillende kleur pigmenten. Jij bepaalt welke kleur en intensiteit je wenst. Samen streven we naar het mooiste, natuurlijke resultaat.
De pigmentatie behandeling is voor iedere leeftijd en huidtype geschikt. Samen bespreken we welke techniek en toepassing die voor jou geschikt is. Daarnaast kijk ik naar de natuurlijke mimiek en belijning van het gezicht en accentueer ik enkel daar waar het jou goed doet. Samen streven we naar het mooiste resultaat.
Tijdens de gratis en vrijblijvende intake teken ik de pigmentatie voor je voor en nemen we samen alle stappen door. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

 

Vrijblijvende intake

Ben je nieuwsgierig en wilt je de mogelijkheden bekijken? Tijdens de gratis en vrijblijvende intake teken ik de pigmentatie voor je voor zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je vragen of twijfels? Dat is allemaal bespreekbaar tijdens de intake!

Plan intake