Permanente make-up is geschikt voor iedereen die er op elk moment verzorgd uit wil zien. Het is geen vervanger van make-up, maar een basis waardoor het opmaken veel makkelijker en sneller gaat. U hoeft niet meer ongerust in de spiegel te kijken bij een bezoek aan het strand, het zwembad of de sauna. We plaatsen de basis die u dag en nacht een verzorgd uiterlijk geeft.

Er wordt gewerkt met steriele naaldmodules, waarmee een kleurpigment luchtig in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. Hiermee kunnen correcties en verfraaiingen worden aangebracht aan lippen, ogen en wenkbrauwen.

De pigmenten en de materialen voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van onder andere de GGD en de Voedsel- en Waren Autoriteit

1. Informatie over de behandeling tijdens de intake
Heeft u vragen, vind u het spannend of bent u gewoon nieuwsgierig naar het uiteindelijke resultaat? Tijden de gratis en vrijblijvende intake nemen we samen alle stappen door, teken ik het verwachte resultaat en laat ik u alle mogelijkheden zien!

2. De voor foto
Voordat we met de behandeling beginnen wordt een aantal foto’s gemaakt. Het is altijd verrassend mooi om het verschil vast te leggen. De foto’s krijgt u na de behandeling toegestuurd.

3. De vorm bepalen
U krijgt een professioneel advies en ik meet en schets de pigmentatie naar wens in de meest natuurlijke vorm. We doen dit samen in overleg, zodat de make-up passend is bij uw wensen.

4. Kleur keuze
Op basis van uw natuurlijke haar- en huidskleur krijgt u een passend advies waarbij u kiest wat het beste bij u past.

5. De plaatsing
Ik volg de belijning in de vooraf besproken vorm en breng het pigment secuur aan in de huid.

6. De na foto
Er wordt opnieuw een aantal foto’s gemaakt om het grote verschil ook op beeld te kunnen zien.

7. Thuis verzorging
In het nabehandelingsformulier staat beschreven staat hoe u de wenkbrauwen/lippen/eyeliner thuis kunt verzorgen. Nu is het aan u om uw huid zo goed mogelijk te verzorgen tijdens het genezingsproces.

Genezingsproces en haar kleur

Direct na de behandeling is de kleur donkerder dan gewenst. Bij het herstel van de huid komt een licht korstje of velletje op het behandelde gebied. De opperhuid is zich dan aan het vernieuwen en het genezingsproces is in volle werking. Na gemiddeld na 1 a 2 weken vallen de korstjes eraf en is de kleur lichter en matter. Na 6 weken is de huid volledig hersteld en vindt de nabehandeling plaats.

Belangrijke punten voor na de behandeling:

  • Vermijd zonnesessies om de kleur niet aan te tasten.
  • Gebruik geen make-up in het behandelde gebied, om infecties te voorkomen.
  • Vermijd zwembaden en omgevingen met (chemische) dampen en stof om infecties te voorkomen.

Het behandelde gebied is als een schaafwondje dat u zo goed mogelijk moet verzorgen en beschermen voor een mooi genezingsproces.

Nabehandeling

Na zes tot acht weken beginnen we aan het vervolg. Bij de nabehandeling werk ik de kleur en eventueel de vorm bij en leg ik accenten op de intensiteit. De huid kan na de eerste behandeling veel pigment afstoten. De nabehandeling is er om de kleur rustig op te bouwen en de pigmentatie te perfectioneren tot het gewenste resultaat.

U geniet 1 tot 2 jaar van de geplaatste wenkbrauwen en 3 tot 5 jaar van de lippen en/of eyeliner. Na verloop van tijd zal het pigment in de huid gaan vervagen en bent u welkom voor een opfris behandeling in de salon!