Draag je een tatoeage waar je niet blij mee bent? Dacht je getekend te zijn voor het leven?

Gelukkig is er een oplossing!
De nieuwe JAG laser doet tatoeages oplichten of totaal verwijderen!

De laatste jaren komen er steeds meer klanten in de praktijk die spijt hebben van hun tatoeage of niet tevreden zijn. Het oplichten of het verwijderen kan voor velen de oplossing zijn om er opnieuw iets moois van te maken of er rust in te vinden.


De 2 verschillende behandel methoden:

JAG Laser:
De jag laser is een laser techniek die het pigment in de onderste huidlagen van binnenuit weet op te ruimen. De laser ziet het donkere pigment en weet deze gecontroleerd te vernietigen. Zonder de huid te beschadigen kunnen we hiermee het pigment doen oplichten of volledig verwijderen. Omdat de huid niet beschadigd is, is er geen nabehandeling nodig dan enkel de huid te koelen. Deze behandeling kan om de 3 weken worden herhaald.

IQ remover:
Om het pigment uit de huid te kunnen halen werken we bij de QI remover met het pigmentatie apparaat, echter gebruiken we nu geen pigment in het naaldje maar een removal product die het vermogen heeft het pigment uit de huid naar boven te halen. Om het pigment te kunnen bereiken wordt de huid gecontroleerd beschadigd en heeft het 8 tot 12 weken nodig om volledig te herstellen.


Welke techniek is het beste voor mij?
Op basis van het te behandelen gebied, de kleur en haar intensiteit geef ik je een professioneel advies omtrent wat voor jouw gewenste resultaat de beste aanpak is. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Bij beide technieken zijn vaak meerdere behandelingen nodig om het pigment totaal te verwijderen. Het aantal behandelingen hangt af van de intensiteit, de kleur en de diepte van het pigment in de huid.


Behandeling Details Prijs
Lasereren tot 100 shots (1 tot 10cm) €49,00
IQ Remover vanaf Prijs in overleg €75,00