Heb je last van striae of littekens? En wil je dit op een veilige en effectieve manier verwijderen? Plan dan nu een gratis intake in!

Wat is striae?

Striae behandeling

Striae zien we vooral op de buik, billen, benen, borsten en heupen waar de huid er het meest gevoelig voor is. De strepen worden veroorzaakt doordat de huid plaatselijk te veel wordt opgerekt in een te korte tijd. Het onderhuidse bindweefsel is als het ware gescheurd. Meestal zien we striae na een zwangerschap, tijdens groeispurten, bij overgewicht, en na extreem trainen zoals bij bodybuilding. New Life Salon – Littekens en Striae verwijderen

Zijn alle littekens goed te behandelen?

De meeste littekens zijn goed te behandelen. Meestal gaat het om een oude hechting die niet mooi genezen zijn door bijvoorbeeld een keizersnede of een vervelende operatie. Ook littekens in het gezicht door ance zijn goed te behandelen. Enkel brandwonden en diepte putjes in de huid zijn moeilijk te verfraaien. Voordat we de behandeling starten geef ik een indicatie van het te verwachten resultaat.

De behandeling

Om striae of littekens op veilig en effectieve manier te verbeteren of zelfs te verwijderen, gebruiken wij mirconeedling. Bij deze methode gebruiken we naald module om minuscule gaatjes in het weefsel aan te brengen. Er wordt een sterke bloed circulatie, cel vernieuwing en wondgenezing geactiveerd in de diepe huidlaag. Tijdens de genezing wordt elastiek weefsel aangemaakt waardoor huidverjonging in en rondom het gebied zal plaats vinden. Een nieuwe, verbeterde huid structuur wordt aangemaakt, deze is egaler van kleur, doet het weefsel verstevigen, doet littekens verzachten en kan striae totaal doen verdwijnen!

Is de behandeling pijnlijk?

De behandeling kan als pijnlijk ervaren worden. Als je erg gevoelig bent is het aan te raden 10 minuten vooraf de behandeling een verdovende crème te smeren en deze af te dekken met een plastic folie. Deze crème is te verkrijgen via de huisarts, vraag om de Emla zalf. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op de behandeling en nazorg.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Er zijn gemiddeld 3-6 behandelingen nodig, om de 4-6 weken, voor het verwijderen van de striae. Na elke behandeling is verbetering van de huid, haar kleur en textuur zichtbaar. Er zijn geen onderhoudsbehandelingen nodig mits er nieuwe striemen ontstaan.

Wat zijn de kosten?

Er is al een behandeling mogelijk vanaf €49,- per keer. Voor een exacte prijs kun je langs komen voor een gratis consult. Dan kunnen we het probleemgebied bekijken zodat we je precies kunnen vertellen wat de kosten per behandeling zullen zijn.

Plan een gratis intake

Ik zie je graag in New Life Salon by Deborah in Wezup (Drenthe)!

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Bellen of Whatsapp: 06-15654757
E-mail: info@newlifesalon.nl