Snel en doelgericht van je pigmentvlekken af met JAG laser!

Pigmentvlek verwijderen

Omdat er verschillende behandelmethodes bestaan om pigmentvlekken te verwijderen, zal ik eerst beoordelen om wat voor een pigmentvlek het gaat. Daarna bespreken we de best mogelijke behandeloptie om de pigmentvlekken op de juiste manier te verwijderen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld is er slechts 1 behandeling nodig om van het pigment af te komen.

Welke medicijnen zijn niet verstandig in combinatie met de laser?

Medicatie die de huid overgevoelig maken voor sterk licht zijn afgeraden tijdens de laser behandelingen. Mediactie als bijvoorbeeld: Acné bestrijding: ro-accytante, iso-tretoine, vitamine A-zalf, Antideprissiva, ST. janskruid (Hypericum), antibiotica of penicilline. Ontstekingsremmers (bijvoorbeeld prednison) zijn ook afgeraden bij behandeling met de laser. Deze remmen bepaalde cellen die juist actief moeten worden na de laser om de huid weer te herstellen.

Na de behandeling: wat kunt u verwachten?

Direct na de behandeling ziet de pigmentvlek wit. Dit noemen ze ‘versneeuwing’, de dode huidcellen van de opperhuid zijn daarmee verkleurd. De vlek zal daarna donkerder ogen en binnen een week met schilfers van de huid afvallen. Omdat er niets op, maar in de huid is gebeurt kunt je gewoon je dagelijkse bezigheden voeren zonder belemmeringen.

Is de behandeling pijnlijk?

Over het algemeen is de behandeling goed handelbaar. Je voelt warme prikjes op de huid waarmee we de laser zwakker of krachtiger kunnen verstellen naarmate de intensiteit van de vlek. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op de behandeling en nazorg.

Prijzen

Details Prijs
Pigmentvlekken verwijderen met JAG laser 0:30 uur €49,00

Plan een afspraak

Ik zie je graag in New Life Salon by Deborah in Maarssen!

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met mij op.
Bellen of Whatsapp: 06-15654757
E-mail: info@newlifesalon.nl