Permanente Make up Wenkbrauwen

Ben je het zat om dagelijks opnieuw je wenkbrauwen te moeten tekenen? Wil jij ook elke dag opstaan met perfecte, natuurlijke wenkbrauwen?

Dat kan! Met de natuurlijke pigmentatie behandeling kan ik je wenkbrauwen langdurig accentueren. Plan een gratis intake in en ik kijk graag samen met je naar de perfecte vorm en kleur die bij jouw gezicht past.

Ideaal om:

  • elke dag tijd te besparen;
  • vollere wenkbrauwen te creëren;
  • een gaatje te vullen van bijvoorbeeld een litteken;
  • de vorm van de wenkbrauwen aan te passen;
  • de wenkbrauwen te verlengen;
  • jouw totale look langdurig een jonge & verzorgde uitstraling te geven.

Plan een gratis intake

De behandeling

Ik bekijk de vorm van je gezicht en je mimiek waarna we de wenkbrauwen voortekenen en samen de kleur bespreken. Vervolgens worden de wenkbrauwen met een verdovende zalf verdoofd en wordt de plaatsing uitgevoerd met de nieuwste permanente make-up machine en naaldmodule. De behandeling duurt ongeveer 3 uur en wordt in goed overleg met jou uitgevoerd, zonder verrassingen. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op de behandeling en nazorg.

Vervolgbehandeling (inclusief)

Na de eerste permanente make-up plaatsing plannen we de controle behandeling in. Bij de tweede behandeling (na 6 tot 8 weken) bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of je tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat je tot wel 2 jaar optimaal kunt genieten van mooie, perfecte wenkbrauwen! Voor deze service betaal je niets extra.

Gratis extra: huidverzorging en natuurlijke schoonheidslook

Bij mij in de salon krijg je een extraatje! Na de plaatsing wordt je huid behandeld en gereinigd met natuur/biologische producten en geef ik je een passend huidadvies. Zo maken we het plaatje van de natuurlijke schoonheid compleet en halen wij het mooiste uit je huid.

De behandeling wordt afgerond met een totale natuurlijke schoonheidslook. Ik laat je zien wat een lip blush en mooie eyeliners kunnen doen voor je gezicht.

Voor en na foto’s

Voor de behandeling – direct na de behandeling – het eindresultaat: permanente make-up op de wenkbrauwen

 

“Deborah is echt een wenkbrauw professional”
“Het kostte mij elke ochtend heel veel tijd om mijn wenkbrauwen in shape te krijgen. Het duurde altijd eeuwen voordat het allemaal recht en even donker was. Nu heb ik er bijna geen omkijken meer naar. De behandeling heb ik als prettig ervaren. Deborah is echt een wenkbrauw professional en neemt alle tijd voor je. Met minder dan perfectie laat ze je de deur niet uit gaan.” Marieke

Plan een gratis intake Bekijk meer recensies


Prijzen

Nieuwe PMU behandeling (inclusief 1 nabehandeling)DetailsPrijs
Wenkbrauwen pigmentatie3:00 uur€375,00
Opfrissen wenkbrauwen pigmentatie1:15 uur€149,00

Ik zie je graag in mijn salon in Maarssen!

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met mij op.
Bellen of Whatsapp: 06-15654757
E-mail: info@newlifesalon.nl