Draag je een permanente make-up waar je niet blij mee bent?

Tijdens deze behandeling kan ik jouw huidige pigmentatie oplichten of verwijderen.

De laatste jaren komen er steeds meer dames in de praktijk die niet tevreden zijn met hun huidige permanente make-up en deze willen laten coveren of verwijderen. Het oplichten of verwijderen is een goede optie om er opnieuw iets moois van te kunnen maken!


De 2 verschillende behandel methoden:

IQ remover:
Om het pigment uit de huid te kunnen halen werken we bij de IQ remover met het pigmentatie apparaat, echter gebruiken we nu geen pigment in het naaldje, maar een removal product die het vermogen heeft het pigment uit de huid naar boven te halen. Om het pigment te kunnen bereiken wordt de huid gecontroleerd beschadigd en heeft het 8 tot 12 weken nodig om volledig te herstellen.

JAG Laser:
De jag laser is een laser techniek die het pigment in de onderste huidlagen van binnenuit weet op te ruimen. De laser ziet het pigment en weet deze gecontroleerd te vernietigen. Zonder de huid te beschadigen kunnen we hiermee het pigment doen oplichten of volledig verwijderen. Omdat de huid niet beschadigd is, is er geen nabehandeling nodig dan enkel de huid te koelen. Deze behandeling kan om de 3 weken worden herhaald.


Welke techniek is het beste voor mij?
Op basis van het te behandelen gebied, de kleur en haar intensiteit geef ik je een professioneel advies over wat voor uw gewenste resultaat de beste aanpak is. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Bij beide technieken zijn vaak meerdere behandelingen nodig om het pigment totaal te verwijderen. Het aantal behandelingen hangt af van de intensiteit, de kleur en de diepte van het pigment in de huid.

Bij de eerste behandeling kijk ik naar het te behandelen gebied en zal ik een professioneel advies geven.
Heb je een vraag? Neem contact met mij op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

BehandelingDetailsPrijs
Laser behandeling het bestaande pigment oplichten, opwarmen of verwijderenPer sessie€49,00
IO remover per sessiePer sessie€75,00