Permanente make up lippen

Heb jij smalle of bleke lippen? Wil jij elke dag opstaan met perfect geaccentueerde, gekleurde lippen?

Dat kan! Met de natuurlijke pigmentatie behandeling kan ik jouw lippen langdurig accentueren. Plan een gratis intake in en ik kijk graag samen met je naar de perfecte vorm en kleur die bij jouw lippen past.

Ideaal om:

  • elke dag tijd te besparen;
  • de lippen meer kleur geven, van natuurlijk zacht tot lipstick effect;
  • vollere lippen creëren;
  • strakke contouren maken;
  • de lippen optisch vergroten;
  • jouw totale look langdurig een jonge & verzorgde uitstraling te geven.

De behandeling

Ik bekijk je mimiek en de natuurlijke vorm van je lippen, waarna ik de lippen voorteken en we samen de vorm en kleur bespreken. Vervolgens worden de lippen met een verdovende zalf verdoofd en wordt de plaatsing uitgevoerd met de nieuwste permanente make-up machine en naaldmodule. De behandeling duurt ongeveer 3 uur en wordt in goed overleg met jou uitgevoerd, zonder verrassingen. Lees hier hoe je je kunt voorbereiden op de behandeling en nazorg.

Vervolgbehandeling (inclusief)

Na de eerste permanente make-up plaatsing plannen we de controle behandeling in. Bij de tweede behandeling (na 6 tot 8 weken) bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of je tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat je tot wel 4 jaar optimaal kunt genieten van mooie, geaccentueerde lippen! Voor deze service betaal je niets extra.

Gratis extra: huidverzorging en natuurlijke schoonheidslook

Bij mij in de salon krijg je een extraatje! Na de plaatsing wordt je huid behandeld en gereinigd met natuur/biologische producten en geef ik je een passend huidadvies. Zo maken we het plaatje van de natuurlijke schoonheid compleet en halen wij het mooiste uit je huid.

De behandeling wordt afgerond met een totale natuurlijke schoonheidslook. Ik laat je zien wat mooie eyeliners en wenkbrauwen kunnen doen voor je gezicht.

Voor en na foto’s

Voor de behandeling – direct na de behandeling – het eindresultaat: permanente make-up op de lippen


“Ik heb geen lipstick en lipliner meer nodig”
“Mijn lippen waren wat bleek en smal waardoor ik elke dag in de weer was met lipstick en lipliner om mijn lippen te accentueren. Nu word ik elke dag wakker met een mooie, natuurlijke kleur en vorm waardoor mijn lippen ook nog voller lijken!” Astrid

Plan een gratis intake Bekijk meer recensies


Prijzen

Nieuwe PMU behandeling (inclusief 1 nabehandeling)DetailsPrijs
Lippen pigmentatie2:45 uur€375,00
Opfrissen lippen pigmentatie1:15 uur€149,00

Ik zie je graag in mijn salon in Maarssen!

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met mij op.
Bellen of Whatsapp: 06-15654757
E-mail: info@newlifesalon.nl