Permanente make up Eyeliner

Vind je het lastig een eyeliner aan te brengen of zit het eigenlijk nooit echt naar je zin? Wil je ook elke dag opstaan met bijvoorbeeld een perfecte wing of schaduw eyeliner?

Dat kan! Met de natuurlijke pigmentatie behandeling kan ik de perfecte eyeliner voor je plaatsen waar je jarenlang plezier van heeft. Plan een gratis intake in en ik kijk graag samen met je naar de perfecte vorm die jouw ogen accentueren en laten stralen!

Ideaal om:

  • elke dag tijd te besparen;
  • optisch de ogen vergroten en/of liften;
  • de ogen meer doen spreken;
  • de wimperrand opvullen;
  • jouw totale look langdurig een jonge & verzorgde uitstraling te geven.

Plan een gratis intake

Eyeliner met wing/schaduw

De mooiste oogopslag creëren we door een extra schaduw en/of wing aan uw eyeliner toe te voegen. Een wing verlengt je eyeliner en laten jouw ogen groter lijken. Een schaduw zorgt voor een optische lift van je ogen. Zo’n toevoeging kan het verschil maken ten opzichte van enkel een lijntje langs je wimpers.

De behandeling

Ik bekijk de vorm van je ogen, ik luister naar je wensen en ik geef je een passend advies waarna ik de eyeliners voorteken. Vervolgens wordt het te behandelende gebied met een verdovende zalf verdoofd en wordt de plaatsing uitgevoerd met de nieuwste permanente make-up machine en naaldmodule. De behandeling duurt ongeveer 2,5 uur en wordt in goed overleg met je uitgevoerd, zonder verrassingen. Lees hier hoe je je zich kunt voorbereiden op de behandeling en nazorg.

Vervolgbehandeling

Na 6 tot 8 weken adviseer ik een vervolgbehandeling. Bij deze nabehandeling bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of je tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat je tot wel 4 jaar optimaal kunt genieten van mooie, perfecte eyeliners! Voor deze service betaal je slechts 99 euro.

Resultaat

Voor de behandeling – direct na de behandeling – het eindresultaat: permanente eyeliners

“Ik sta elke dag op met een perfecte eyeliner”
“Ik wist wat een goede eyeliner met mijn oogopslag deed. Toch stopte ik met eyeliners zetten omdat ik soms wel een uur bezig was met de perfecte wing. Tijd die ik liever aan andere dingen besteed. Toen ik hoorde van de permanente variant was ik gelijk enthousiast! Zou het pijn doen? Deborah verzekerde mij dat het met haar verdovingscrème goed te doen was. Daar ging ik en heb er geen moment spijt van gehad: ik sta elke dag op met een perfecte schaduweyeliner én wing! Win-Win.” Laura

Plan een gratis intake Bekijk meer recensies

Prijzen

PMU behandeling Details Prijs
Eyeliner smal tussen de wimpers onder of boven 1:30 uur €149,00
Eyeliner met wing of schaduw 2:30 uur €299,00
Eyeliner met wing en schaduw 3:00 uur €349,00
Eyeliner met schaduw, wing en onderlijn 3:00 uur €375,00
Opfrissen eyeliner pigmentatie na 1-2 jaar 1:30 uur €149,00
Opfrissen eyeliner pigmentatie na 6 maanden 1:30 uur €99,00
Nabehandeling na eerste plaatsing 1:30 uur €99,00

Ik zie je graag in mijn salon in Maarssen!

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Heb je vragen? Ik help je graag.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met mij op.
Bellen of Whatsapp: 06-15654757
E-mail: info@newlifesalon.nl