Heb je last van wratjes, ouderdomsvlekken, fibromen, rode adertjes, of storende moedervlekken? Micro-coagulatie is een effectieve en snelle behandeling tegen ongewenste plekjes op het lichaam. Plan nu een behandeling in.

1 behandeling is vaak voldoende voor het gewenste resultaat.

Plekjes als:

  • rode adertjes;
  • fibromen;
  • ouderdomsvlekken;
  • pigmentvlekken;
  • wratjes;
  • moedervlekken.

kunnen we behandelen met de spot remover. Met een klein naaldje kunnen we de huid gecontroleerd coaguleren (verbranden). Hierdoor ben je binnen no-time van vervelende plekjes af waar je misschien al jaren tegenaan kijkt! Nadat de huid genezen is geniet je van een schoon, egaal huidoppervlak.

Hoe werkt het?

Het coagulatie apparaat zorgt voor een effectieve en snelle behandeling tegen ongewenste plekjes op het lichaam. De behandeling wordt gestuurd door een microprocessor waarbij gewerkt wordt met een Ultra Short High Frequency. Hiermee stippen we het gebied aan en zullen de huidaandoeningen in of op de huid verschrompelen en verwijderd worden. Er ontstaat een korstje op het behandelde gebied dat er na enkele dagen afvalt. Na het afvallen van het korstje is de huid lichtroze, wat na enkele weken vanzelf weer in de natuurlijke huidskleur kleurt.

1 behandeling is vaak voldoende, hoewel de behandeling met betrekking tot het aanstippen van de bloedvaatjes vaak wat meer aandacht nodig heeft. 1 tot 3 behandelingen geven het gewenste effect.

Prijzen

Micro-coagulatie Details Prijs
Coaguleren, effectief tegen: steelwratjes, fibromen, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, bloedblaasjes, wratten, couperose, gesprongen adertjes 30 min. €49,00

Maak een afspraak

Ik zie je graag in New Life Salon by Deborah in Maarssen!

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Heb je een vraag? Ik help je graag.

Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact met mij op.
Bellen of Whatsapp: 06-15654757
E-mail: info@newlifesalon.nl