Ben je nieuwsgierig en wil je de mogelijkheden verkennen?

Tijdens de gratis en vrijblijvende intake teken ik de pigmentatie voor je voor en nemen we samen alle stappen door, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je vragen of twijfels? Dit is allemaal bespreekbaar tijdens de intake!

Plan een gratis intake

Hoe werkt het?

Voor de behandeling is het zowel voor mij als voor jezelf belangrijk om te weten wat je precies wilt. Samen tekenen we de pigmentatie voor, bespreken we de kleur en krijg je de nodig informatie mee naar huis. Goed voorbereid, zonder verrassingen!

Extra: huidverzorging

Bij mij in de salon krijg je een extra! Wanneer je voor de plaatsing komt, krijgt je na de behandeling een reiniging met natuur/biologische producten en geef ik je een passend huidadvies. Zo maken we het plaatje van natuurlijke schoonheid compleet.

Vervolgbehandeling

Na de eerste plaatsing plannen we de controle behandeling in. Bij de tweede behandeling bekijken we of het pigment goed in de huid is opgenomen en of u tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen worden gemaakt zodat u optimaal kunt genieten van mooie langdurige pigmentatie!